Hardware opkopen

Hardware opkopen

Hardware opkopen

Verdien aan uw afgeschreven IT-apparatuur en laat uw hardware opkopen door ITGroen. Heeft u gebruikte IT hardware waar u niets meer mee doet? Of heeft u uw de computers of laptopts van uw bedrijf vernieuwd? Beschikt u over overtollige partijen, geannuleerde orders of geretourneerde producten die niet aan uw verwachtingen voldoen? ITGroen is specialist in het opkopen van hardware en wij bieden scherpe prijzen voor de opkoop van al uw IT apparatuur. Bent u benieuwd wat uw afgedankte hardware waard is? Neem dan contact met ons op.

Wij komen uw hardware ophalen en kunnen desgewenst de data op uw locatie vernietigen waar u bij staat. Een andere optie is, dat wij de hardware meenemen en bij ons op het bedrijf vernietigen. Als uw hardware hergebruikt mag worden, controleren wij alles op mankementen en updates. We zorgen ervoor dat alles gerenoveerd en geüpdatet wordt, zodat uw apparatuur een tweede leven krijgt. Een deel van de verkoop wordt gedoneerd aan het goede doel. Zo zijn we samen Maatschappelijk Verantwoord aan het Ondernemen. 

Oude IT hardware opkopen

U kunt verschillende soorten hardware verkopen. Denk hierbij aan computers, laptops, tablets, smartphones, oude servers, monitoren, switches en zelfs complete ICT-systemen. De apparatuur wordt door ons uitgebreid getest, zo nodig opgeschoond en vervolgens opnieuw geïnstalleerd. Wij werken conform de WEEELABEX normen en richtlijnen, u weet zo zeker dat uw hardware en alle gegevens volgens de wettelijke eisen worden vernietigd. U hoeft alleen maar aan te geven welke IT apparatuur u wenst te verkopen. Wij maken een zeer scherpe offerte voor uw hardware.

Goede doel

conform WEEELABEX

Duurzaam

Beste opkoopprijzen

Wat is de restwaarde van uw IT hardware?

De restwaarde van uw oude IT apparaten is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld, hoe oud is uw hardware? Wat is de stand van zaken, werkt alles nog naar behoren of zijn er beschadigingen of andere defecten? Hoeveel hardware wilt u verkopen? De markt voor het opkopen van hardware is continue in beweging en IT apparaten hebben een steeds kortere levensduur. Vraag eenvoudigweg een offerte op bij ITGroen, en u krijgt van ons een scherpe offerte.

Opkoopproces bij ITGroen

Offerte aanvragen

Ten eerste vraagt uw een offerte aan via onze website. Hierin geeft u aan wat u wilt verkopen aan ons. Vergeet niet te controleren of uw hardware voldoet aan onze kwaliteitseisen. Vaarna ontvangt u van ons een zeer scherpe offerte voor uw hardware.

Ophaalservice of op locatie

Als u wilt dat uw data letterlijk voor uw neus wordt vernietigd, kunt u hier voor kiezen. We komen dan langs met de shredders en vernietigen uw data waar u bij staat. Als dit niet het geval is nemen wij uw hardware mee en vernietigen wij deze bij ons.

Renoveren

Vervolgens controleren wij het hardware op updates en mankementen. Deze worden dan geüpdate en gerenoveerd zodat ze weer klaar zijn voor gebruik. Vervolgens wordt een deel weer te koop gezet op de tweedehandsmarkt en een deel wordt gedoneerd aan het goede doel.

Hardware opkopen ITGroen